Nyt alkaa Kiekun Kananmuna-reseptikisa!

kananmunat_2012Meillä on ilo ja kunnia lanseerata aivan uudenlainen reseptikisa, johon ovat tervetulleita osallistumaan kaikki bloggaajat! Kisan järjestää yhteistyökumppanimme Kieku Oy.  Kuten jo kisan nimestä voi päätellä, kananmunan tulee olla reseptissä merkittävässä osassa. Karppausreseptejä kisaan osallistuvien ei tarvitse olla, joten mielikuvitusta saa ja pitää käyttää!

Osallistumisaikaa kilpailuun on 3.3. saakka, ja voittaja valitaan äänestyksen perusteella. Ja mikä parasta, tässä kisassa voittajalle on maineen ja kunnian lisäksi luvassa hieno palkinto: 150 euron arvoinen lahjakortti laadukkaiden keittiövälineiden nettikauppa Heiroliin. Palkinnon lahjoittaa Kieku. Kannattaa siis osallistua!

Kiekun Kananmuna-reseptikisa kestää nelisen viikkoa ja toimii kuukauden ruokahaasteesta tutulla periaatteella.
TÄSSÄ VIELÄ SÄÄNNÖT

Kiekun Kananmuna-reseptikisan ruuissa kananmunan tulee olla merkittävässä osassa. Reseptikisaan voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, joten blogin ei tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä reseptillä per blogi. Jos kilpailuruuan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan 11.2.–3.3.2013 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu linkittämällä kilpailupostauksen osoite (URL) kommenttina tähän kirjoitukseen.

HUOM! Huomioi, että myös haastepostauksen on oltava julkaistu blogissasi ilmoittautumisaikana (järjestäjän täydennys 11.2.2013).

Reseptikisaan osallistuessaan bloggaaja antaa luvan lähetetyn linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen kilpailuruokien äänestyspostauksessa. Kuvia ja reseptejä voidaan julkaista myös Kananmuna – aito luonnontuote -sivuilla Facebookissa, mutta tällöin mukaan liitetään aina kyseisen reseptin laatijan tiedot/linkki blogiin.

JA VOITTAJA ON…

Reseptikisaan määräajassa ilmoitettujen ruokaohjeiden yhteenveto julkaistaan keskiviikkona 6.3. , jolloin äänestys alkaa. Kisan järjestäjät eivät osallistu äänestykseen eikä varsinaiseen kilpailuun.

Äänestysaika päättyy tiistaina 12.3.2013 ja reseptikisan voittaja julkistetaan torstaina 14.3.

Voittaja on eniten ääniä kerännyt resepti. Voittaja saa palkinnoksi 150 euron arvoisen lahjakortin Heirolin verkkokauppaan. Palkinnon lahjoittaa Kieku.

Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Karppisiskot Tuulevi ja Virpi

kieku_reseptikisa

16 responses

 1. Ihan loistavaa – täällä on jo useampi ohje. Kiitos kaikille tähän mennessä reseptikisaan osallistuneille! Laittakaa lisää vaan näitä kananmunaaiheisia reseptilinkkejä. me täällä ja Kiekun väki tuolla lääntisessä Suomessa innolla odotamme, mitä kaikkea olette keksineet ja laittaneet jakoon.
  Karppisiskot Tuulevi & Virpi

 2. Cebicin keittiössä -blogi osallistuu kisaan herkullisella tiramisun ohjeella, vaikka alunperin ajattelin lähettää teille lime-aiolini ohjeen. Valokuvaaminen ei vain aina mene putkeen, joten tiramisua, olkaapa hyvä 🙂

  http://cebicinkeittio.blogspot.fi/2013/03/tiramisu.html

  Olipa muuten äärimmäisen vaikeaa saada kommenttia kirjoitettua tänne, ei antanut kirjautua wp-tunnuksilla, sitten yritin blogin fb-tunnareilla ja nekään ei toimi ja sitten lopulta luovutin ja lähetän reseptin omissa nimissäni. Pääasia että onnistui ja deadlineenkin jäi vielä muutama tunti aikaa 😉

 3. Kirjautumisongelmaan me emme osaa sanoa oikein mitään; asetukset ovat alkuperäiset. Mistä lie johtuu tuo ongelma? Onkos muilla ollut samanlaisia kokemuksia?
  Pääasia, että lopulta onnistuit!
  Karppisiskot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s