Onko teillä kokemuksia Karppikassista?

Sain ystävältä linkin, jonka takaa löytyi Karppikassi -palvelu. Minä kuulin tästä nyt ensimmäistä kertaa. Tunteeko / tietääkö joku teistä blogimme lukijoista palvelun ennestään? Olisi kiva kuulla kokemuksia asiasta.

Karppikassi löytyy sekä Facebookista että omilta nettisivuiltaan. Niiden mukaan kyseessä on seuraavanlainen systeemi:

Karppikassi on kestotilauspalvelu, joka tekee ruoanlaitostasi yksinkertaista ja helppoa. Joka maanantai saat kotiovellesi kassin täynnä raaka-aineita ja reseptejä, viidelle karppiaterialle suunniteltuja, yhteensä 20 annosta.

Ideahan on mitä mainioin; tehdä hiilihydraattitietoinen ruoanlaitto helpoksi ja yksinkertaiseksi. Kaikilla ei ole tälläista kokkaustaustaa kuin meillä. Me molemmat olemme laittaneet ruokaa penskasta saakka. Minä olen talouskoulun käynyt ja kovasti keittänyt ja paistanut perheenäiti ja Virpi kotitalousalan ammattiopettaja. Sekä perusvalmiudet että myönteinen asenne karppikokkaukseen ovat siis olleet valmiina.

Keskusteluisssa moni karppaaja on meille valitellut kepoisia ruoanvalmistusvalmiuksiaan ja haluttomuuttaa rakennella ruokalistoja. Olisiko tässä ratkaisu?

Ja juu, meillä ei tosiaan ole tähän palveluun minkäänlaisia sidoksia. Emme tunne yrittäjiä, mutta hurraamme hyvää ideaa. Onnea matkaan!

Karppikassi / Neljän ruoka Facebookissa
Karppikassin nettisivut

Karppisisko Tuulevi

4 responses

  1. Ehkä Karppikassi voisi lahjoittaa kassin joillekin bloggaajille (niinkuin teille) ja saisi tätä vasten näkyvyyttä! 🙂 Kannattaa ehdottaa / pyytää!

  2. Itse oon ollut yhteistyössä kassilaisten kanssa ja tilannut ensimmäisen kassin ja blogissamme ollaan kirjoiteltu kokemuksia ja kerrottu reseptejä. Ihan kokeilunarvoinen juttu! 🙂 Meillä on Facebookissa LCHF-ryhmä(kokkolanseudun karppaajat), kirjoitamme blogia ( http://www.lchfkokkola.papper.fi ) ja tapaamme n.kerran kuussa, järjestämme tapahtumia, luentoja, vierailuja paikallisiin yrityksiin(esim.luomukaupassa olemme käyneet) Toimimme kaksikielisesti Kokkolan alueella ja suosio kasvaa kokoajan! 🙂 Hyvä että ihmiset alkaa jo tiedostaan asioita..
    Hyvää lumetonta alkutalvea teille! 🙂
    -Sanna-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s