Karppisiskot -haastattelu KG-lehdessä ilmestyi

Olimme muutama viikko sitten Otavamedian studiolla Pasilassa, Helsingissä kuvattavana ja haastateltavana – mistäpä muusta kuin tästä vähähiilihydraattisesta elämäntavasta. Lilli Berghällin kirjoittama ja Pekka Holmström kuvaama juttu ilmestyi KG-lehdessä, joka on jo lehtipisteissä myynnissä.

Olipa hauskaa hypätä meikkaajan ja kampaajan tuoliin ja ammattikuvaajan kameran eteen. Me nautimme huomion keskipisteenä olemisesta, Kaisa Pätilän meikkaamisesta ja kampaamisesta, Meiju Mäkisen stailaamisesta ja kaikkien muidenkin mukavien ammattilaisten seurasta. Omasta elämäntavasta oli helppo puhua, koska kerroimme vain omista valinnoistamme ihan kuten täällä blogissakin. Emme myy ruokavalio-ohjeita emmekä opasta ravintoterapeutteina. Kerromme siitä, mikä meillä toimii!

Tuo kuva tekstin alkupäässä on yhdistetty kahdesta omalla kameralla studiosssa otetusta kuvasta. Nyt niitä saa jo käyttää, kun juttu on ilmestynyt.Teimme haastattelupäivän kuvista myös uuden Karppisiskojen tunnuskuvan sekä tänne että Facebook-sivullemme.

Karppisiskot Tuulevi & Virpi

Mainokset

5 responses

 1. Hyvä nimetön!

  Mitä viestejä tarkoitat?

  Me itse emme ole lähettäneet sinulle yhtään viestiä. Olet ilmeisesti tilannut wordpress-järjestelmän kautta blogistamme omaan (sähköposti?)osoitteeseesi joko blogitekstit (oikeassa reunassa laatikko, jossa lukee sähköpostitilaus) tai sitten kommentit jostain keskustelusta. Onhan tietysti mahdollista, että joku on tilannut blogin sinun osoitteeseesi. Me emme voi mitenkään valvoa tilaajien tietoja.
  LISÄYS 30.9. Jos joku muu on tilannut postaukset sinun sähköpostiisi, sinulle on tullut ilmoitus, joka sinun on pitänyt vielä klikkaamalla vahvistaa. Testasimme tämän tänä aamuna.

  Me emme itse lähetä mitään kenellekään itse, vaan KAIKKI TILAUKSET kulkevat em. systeemien kautta. Kenenkään uskomisesta ei siis ole kysymys. Emme myöskään ole saaneet yhtään tätä asiaa koskevaa yhteydenottoa tätä ennen.

  Voimme tarkistaa sähköpostitilauslistan, jos löydämme wordpress-ylläpidosta sähköpostiosoitteesi ja poistaa tilauksen. Siirrymme tutkimaan systeemiä, sillä emme ole aikaisemmin moisia poistoja tehneet.

  Ystävällisesti Tuulevi & Virpi

 2. TIEDOKSI KAIKILLE SÄHKÖPOSTITILAAJILLEMME

  Kun teette blogistamme sähköpostitilauksen (oikean reunan toiminto), järjestelmä lähettää sähköpostiin ensin tilausvahvistuspyynnön. Tilaus aktivoituu vasta kun vahvistusta klikataan. Me näemme ylläpitosivuilla sähköpostitilaajaluettelon, mutta emme pääse poistamaan osoitteita. Jos haluat lopettaa tilauksen, toimi vahvistusviestin ohjeiden mukaan. Viestissä on painike ”lopeta tilaus” – käytä sitä.

  Tv. Tuulevi & Virpi

 3. Hei Karppisiskot!
  Joku oli tuonut työpaikan pöydälle KG; n ja löysin teidän bloginne ja facebooksivunne. Pidän tyylistänne ja vinkeistänne! Itse olen karpannut nyt vuoden verran, tosin kesällä oli taukoa, mutta syyskuussa tartuin taas karppaukseen ja hyvin sujuu (17 senttiä kadonnut vyötäröltä!). Oma perusoppini on Montignacia täydennettynä Karppausinfon mainioilla resepteillä. Olo on mitä mainioin ja reipas! Montignacia lainatakseni;”Syön hyvin, siksi laihdun!” Karppaamisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s