Aamiaisia hollantilaisessa keittiössä

Kaasuliesi on kokin kätevä kaveri. Kokeilimme sitä ensimmäistä kertaa. Pannulla on munaa ja monenlaista makkaraa.

Selasin juuri Hollannin reissun valokuvia ja totesin, että tulipa otettua monta ruokakuvaa.

Aamiaisia eli kananmunaa monissa munakasmuodoissa. Aika monena aamuna lisäsimme jotain hollantilaista makkaraa munakkaaseen. Joka aamu siinä maistui myös juusto, joka antoi aina oman sävynsä maulle. Kerkisimme maistaa viikon aikana melkoisen montaa juustomakua.

Joinain aamuina aamiaiskahvin ja munakkaan kaverina oli turkkilaista, hollantilaista tai kreikkalaistyylistä paksua jogurttia ja pakastemarjoja.

Munakasaamiaiset olivat tuhteja lähtöjä päivään. Yhdeksän, kymmenen aikaan syödyllä aamiaisella pötkimme pitkälle eli aina illansuuhun asti. Silloin laitoimme lämpimän ruuan. Päivällisiä. Värikkäitä annoksia kahdelle. Melkein jokaisen aterian kohdalla syöksähdin hakemaan kameran ennen varsinaista nautiskelua. Koska kuvia kerran on, niin olkaa hyvä. Tässä teille ensin hollantilaiset karppiaamiaiset a la Henrik ja Tuulevi. Kuvia on kaikkiaan kuusi kappaletta.

Karppisisko Tuulevi

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s