Jopas oli hyvää savulohisalaattia

Salaattilounas maistuu aina vain. Tähän koleaan vuodenaikaan – edelleen sitä siis – kaipaan lautaselle kumminkin jotain lämmintä salaatin joukkoon. Tässä annoksessa se lämmin tuli pannulla oliiviöljytilkassa rapeaksi paistetusta halloumista. Ohjeen määrät ovat sinne päin, enpähän minä näitä paljon mittaillut. Noista porkkanasuikaleista tulee kyllä niin maan perusteellisen ihana väri, energinen oranssi.

Lohinen halloumisalaatti

Porkkanaa
Vihreitä salaatteja
Kurkkua
Tomaattia
Lämminsavulohta
Halloumia
Oliiviöljyä

Kuori porkkana ja veistele kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Pilko muut ainekset suupaloiksi ja kokoa keko lautaselle. laita päällimmäiseksi lohi. Kuumenna öljyä pannulla ja paista haluamasi määrä viipaleiksi leikattua halloumia molemmin puolin rapeaksi. Nosta salaattikeon päälle. Pirskottele päälle hiukan oliiviöljyä. Nautiskele.

Karppisisko Tuulevi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s