Helppoakin helpompi kastike

Kaipaan kasvisten seuraksi välillä kastiketta. Jauhosuuristuksia en enää harrasta. Mitä siis tilalle?

Tämä juustokastikkeen ohje on kotoisin Karpin ateriakirjasta ja on hyvin helppo toteuttaa. Juustoa vaihtelemalla saat vaihtelua makuun. Tällä kertaa käytin mietoa Oltermanni-raastetta ja lopputulos on maultaan varsin neutraali. Vahvemman makuisesta juustosta syntyy tujumpi kastike.

Helppo juustokastike

2 dl kermaa
250g juustoraastetta

Kuumenna neste. Lisää juustoraaste sekaan rauhallisesti sekoitellen. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Tarjoile vaikka lihan ja lämpimien kasvisten seurana.

Karppisisko Tuulevi

Mainokset

2 responses

  1. Hei. Kiitos reseptistä, jälleen!
    Vinkki (joka ei liity aiheeseen): Loviisassa on ihana kahvila/konditoria Vaherkylä joka pullistelee suolaisia ja makeita herkkuja joita en nyt valitettavasti enää Vhh – dietilläni voi nauttia kuten ennen, mutta ilokseni tänään mökkimatkallani sain huomata että olivat valmistaneet myyntiin pieniä ”sämpylän” kokoisia munakkaita joiden väliin oli laitettu kinkku – ja juustoviipale persiljatupsuineen! Aikovat laajentaa vhh valikoimaa mm. proteiinismootheilla. Yes, nyt voin hyvällä omallatunnolla nauttia muutenkin viehättävästä paikasta. Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s