Kukkakaalin makuinen pinaattikeitto

Karpin ruokavalioon sopii kaali monissa muodoissa. Tämän pinaattikeiton karppiversion alkuperäisen reseptin olen löytänyt Karpin keittokirjasta.

Kukkakaalin makuinen pinaattikeitto

150 g pakastepinaattia
1 iso kukkakaali
1/2-1 l maitoa
nokare sulatejuustoa
merisuolaa
Sulata pinaatti ja purista se kuivaksi siivilässä. Silppua kukkakaali paloiksi ja keitä se kypsäksi. Kippaa vesi pois ja soseuta kukkakaali. Lisää maitoa sen mukaan, miten paksua keitosta haluat. Sekoita mukaan pinaatti, nokare sulatejuustoa. Kuumenna ja mausta suolalla.  Tarjoa lisukkeena keitettyjä kananmunia.

karppisisko Tuulevi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s