Halloumi on hyvää

Ihastuin halloumijuustoon aikoinaan Kyproksen reissulla. Riemastuin, kun löysin sitä muutama vuosi sitten tutun marketin juustohyllystä. Nykyään syömme halloumia koko perhe – parhaalta se maistuu grillattuna!

Tänään paistoin juustoa pannulla. Viipaloin halloumipalan, liotin siivuista enimmät suolat pois kylmässä vedessä ja paistoin pannulla ruskeanrapeaksi.  Lounasannokseen olin varannut vihreää salaattia, Otavan koulutilan mainiota kurkkua ja vähän tomaattia. Lisämauksi ja vähän koristeeksikin ripottelin annokseen kourallisen riivittyjä yrttejä omasta yrttipenkistä. Loraus oliiviöljyä päälle ja nam, siinä se oli. Kesäpäivän lounaslautanen.

Karppisisko Tuulevi

PS: Perustietoa karppauksesta jatkuu kyllä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s